loading...
ارتش جهانی ویکی نظامی
مشکلات سایت
با سلام

مدتی هست که سایت دچار مشکلاتی بوده از پاک شدن تصاویر و خراب شدن قالب و باز نشدن پست های ایندکس شده در گوگل این مشکلات به دلیل مشکلاتی هست که در تمدید شدن دامین سایت بوجود اومده که ما تا روز های آینده سعی می کنیم اون هارو برطرف کنیم...

با تشکر-مدیریت سایت ارتش جهانی
آخرین ارسال های انجمن
ADMIN بازدید : 2992 دوشنبه 21 اسفند 1391 نظرات (1)
اشنایی با توان نظامی امارات متحده عربی

وزارت دفاع امارات متحده عربي براي نخستين بار در سال 1971 و توسط يكي از مقامات انگليسي ساكن در اين كشور راه‌اندازي شد. اين وزارت كه هم‌اكنون داراي قشون 65000 نفري است مسئوليت حفاظت و دفاع از 7 ايالت را بر عهده دارد.پس از آن‌كه در سال 1971 يك دورگه انگليسي- عرب به نام عمان اسكات نيروهاي دفاعي امارات متحده را سر و سامان بخشيده و وزارت دفاع را تشكيل داد، نيروهاي عرب و پاكستاني اين وزارت را تكميل كرده و سازمان بخشيدند. در اين وزارت بيش‌تر نيروهاي متخصص نيروهايي از انگليس و پاكستان بوده و نيروهاي بومي در جبهه‌هاي دفاعي مشغول فعاليت بودند. در سال 1999 نيروي هوايي اين كشور كه تا آن زمان تنها اسم آن وجود داشت، قوت گرفت.

 

 

در اين ميان اين كشور جنگ خليج و كويت را نيز تجربه كرد. دهه نود را مي‌توان دهه شكوفايي صنعت نظامي و هوافضايي اين كشور دانست. با اين‌كه بيش‌تر بخش صنعت نظامي اين كشور وابسته به متخصصان خارجي از انگليس و پاكستان و سلاح‌هاي امريكايي است، اما استعداد بالاي رشد در اين منطقه و منابع مالي مناسب اين كشور، سبب شده كه بتواند در بخش دفاعي منطقه به عنوان يك قطب به حساب آيد.


بخش‌هاي مختلف صنايع نظامي

مركزيت اين بخش‌ها در وزارت دفاع اين كشور و در شهر ابوظبي قرار دارد. هم‌اكنون قدرت نظامي و دفاعي امارات متحده عربي بيش از هر چيز در بخش هوايي آنست. اين كشور با خريداري 80 هواپيماي جنگنده F-16 از امريكا توانست نيروي هوايي خود را به خوبي تقويت نمايد. ضمنا با گسترش تعداد نيروهاي انساني خود به 3500 نفر و خريد جنگنده‌هاي ديگري همچون ميراژ 2000 و هواپيماي انگليسي بريتيش هاوك و همچنين بالگردهاي فرانسوي نيروي هوايي اين كشور جان تازه‌اي گرفته و به يكي از قطب‌هاي منطقه تبديل شد. آموزش نيروهاي اين بخش را مدرسان امريكايي بر عهده دارند.


صنايع موشكي اين كشور كاملا تحت برنامه هاوك امريكا راه‌اندازي شده و دنبال مي‌شود. نيروي دريايي اين كشور نيز با بيش از 2000 پرسنل، 12 قايق گشت مجهز به موشك‌هاي كروز انگليسي و امريكايي دارد. اين نيرو توسط ناوهاي امريكايي كه در خليج فارس حاضرند، حمايت مي‌شوند. براي تقويت و رزم‌ديدگي اين نيرو، امريكا بارها رزمايش‌هاي مشتركي با اين كشور برگزار كرده است.


بررسي رشد نظامي

رشد اساسي نيروهاي نظامي و دفاعي اين كشور بين سال‌هاي 1991 تا 2005 شكل گرفته و همچنان نيز ادامه دارد. بيش‌تر اين رشدها به استخدام نيروهاي زبده خارجي جديد يا خريد سيستم‌هاي نظامي و دفاعي بازمي گردد. در سال 1992 اين كشور 436 تانك لكلرك و 415 خودروي مجهز نظامي BMP-3 خريداري كرد. با استفاده از تجربه ايران، اين كشور نيز قطب خريد محصولات نظامي خود را روسيه و اوكراين قرار داد. در كنار اين دو كشور امريكا، انگليس، آلمان و فرانسه نيز اين كشور را بازار مناسبي براي سلاح‌هاي خود مي‌ديدند.


سيستم‌هاي اصلي اين كشور به علت همكاري مستقيم با امريكا و انگليس بر اساس استانداردهاي ناتو طرح‌ريزي شده است. پس از تجهيز اسلحه و تجهيزات نظامي، اين كشور به فكر تربيت نيروهاي نظامي برتر نيز افتاد. براي اين كار از مدرسان امريكايي و در كنار آنها انگليسي بهره برده و در نيروي هوايي به تعداد مناسبي از خلبانان و متخصصان بومي دست يافت. در اين ميان اين دو كشور و به‌ويژه انگليس در بخش‌هاي غيرنظامي هوايي امارات نيز رسوخ كرده و جاي مناسبي گرفتند. يكي از آنها فرودگاه دوبي و خطوط هوايي امارات (Fly Emirates) است.

 

بخش‌هاي مختلف نيروهاي نظامي امارات متحده عربي


- ارتش - نيروي دريايي - زيردريايي‌ها - گشت دريايي - نيروي هوايي - دفاع هوايي - پليس فدرال


صنعت نظامي


دولت امارات متحده عربي براي كاهش نياز اين كشور به ديگر كشورها، خصوصا كشورهاي غربي و در بخش نظامي و دفاعي تصميم گرفته است كه به توليد داخلي بهاي بيش‌تري داده و به تربيت نيروهاي متخصص بيش‌تري بپردازد. در اين مسير دولت تعداد زيادي از دانشجويان با استعداد را براي تحصيل در اين زمينه‌ها به كشورهاي پيشرفته فرستاده يا با سرمايه‌گذاري بالا شعباتي از دانشگاه‌هاي معروف جهان را به شهرهاي مناسب خود آورده است. يكي از مهم‌ترين فعاليت‌هايي كه در اين زمينه انجام شده است، راه‌اندازي شركت كشتي‌سازي ابوظبي است كه به طراحي و توليد قايق و كشتي‌هاي نظامي و غيرنظامي مناسب براي شناوري در آب‌هاي منطقه مي‌پردازد. اخيرا تلاشهايي نيز براي ساخت پرنده‌هاي بدون سرنشين در اين كمپاني صورت گرفته است.

توان زرهی و ضد زرهی امارات متحده عربی 
 

http://gallery.military.ir/albums/userpics/Char_Leclerc_Emirati_001.jpg

کشور امارات متحده عربی از هفت شیخ نشین کوچک به نامهای بوظبی ، دبی ، فجیره ، راس الخیمه ، ام العین ، عجمان و شارجه تشکیل شده است . رقابت اصلی در این کشور بین دو شیخ نشین ابوظبی و دبی میباشد . جمعیت امارات محده عربی در سال 2006 در حدود 4 ملیون 500 هزار نفر گزارش شده است . از این تعداد 96% آن مسلمان و 4% دیگر مسیحی ، هندو و دیگر مذاهب هستند . از جمعیت مسلمان این کشور 14%شیعه و مابقی سنی هستند. در آمد اصلی امارات متحده عربی از نفت و گاز و موقعیت تجاری آن در خلیج فارس تامین میشود . در سال 2007 در آمد این کشور بالغ بر 74/67 بیلیون دلار بوده است .
  کشور امارات متحده عربی در حوزه خلیج فارس از نظر مساحت یک کشور متوسط با مساحت 82880 کیلومتر مربع محسوب میشود . این کشور نقش مهمی در جنوب خلیج فارس دارد ، چنانچه با عربستان سعودی 457 کیلومتر مرز مشترک ، عمان 410 کیلومتر مرز مشترک و 1318 کیلومتر خط ساحلی در دریای عمان و خلیج فارس دارد . این کشور همواره برای بالا بردن توان نظامی خود تلاشهای فراوانی انجام داده است . طی سالهای 2001 تا 2004 ، آمریکا با 800 ملیون دلار و روسیه با 200 ملیون دلار بیش ترین میزان فروش تسلیحات به امارات متحده عربی را داشته اند . این کشورهای خریدهایی گسترده ی دیگری نیز از سایر کشورهای اروپایی داشته است .
در سال 2006 تعداد نیروهای نظامی این کشور ، 50500 نفر گزارش شده است که از این تعداد 44000 نفر در نیروی زمینی ، 2500 نیروی دریایی و 4000 نفر نیروی هوایی مشغول به خدمت میباشند . از این تعداد 15000 نفر در شیخ نشین دبی مستقر هستند .

توان زرهی
نیروی زمینی امارات تحت فرماندهی شیخ نشین ابوظبی است و شامل یک تیپ گارد سلطنتی ، دو تیپ زرهی ، سه تیپ مکانیزه پیاده نظام ، دو تیپ پیاده و یک تیپ توپخانه است . دو تیپ پیاده مکانیزه به نیروهای مستقل دوبی تعلق دارند . این نیرو دارای هشت پایگاه شناخته شده به نامهای تعریف ، العین ، مسافی ، منامه ، مدینه زاید ، فجیره ، پایگاه آموزشی العین و المقام است . این نیروی نظامی را میتوان نمایشی از یک نیروی متوازن و همگون در جنبه های مختلف دانست . با این وجود امارات در زمان صلح تنها دارای 50 تا 601 درصد توان انسانی است . ارتش امارات متحده عربی از نظر تعداد تانک و زرهی از سال 1990 تا به حال روند ثابتی داشته است . ولی با توجه به اینکه در سال 1993 امارات با کمپانی جیات فرانسه ، در ساخت تانک جدید این کمپانی سرمایه گذاری کرده است ، در سال 2000 تعداد 250 دستگاه از این تانک را تحویل گرفت که این تعداد در ماه می 2004 به 388 عدد رسید .
خاطر نشان می گردد که تا سال 2006 امارات تنها خریدار این تانک بوده است .

تانکهای رزمی :

لکلرک ::::::: 388
او اف - 40 ام کا 2 ::::::: 36
ای ام ایکس - 30 ::::::: 45
اسکورپیون ::::::: 76


نفر بر های زرهی :

ای ام ایکس - 10 پی ::::::: 15
بی ام پی 3 ::::::: 415
رکونایسنس ( شناسایی ) ::::::: 113
ای ام ال - 90 ::::::: 49
فرت ::::::: 20
سالادین ::::::: 20
وی بی ال ::::::: 24
جمع کل = 1201 دستگاه


توان ضد زره
نیروی زمینی ارتش امارات متحده عربی دارای جنگ افزارهای هات ، میلان ، تاو ، ویجیلانت ، ام-40 گونه ی 106 میلیمتری ( بدون لگد ) و کارل گوستاو 84 میلیمتری ( بدون عقب نشینی ) میباشد . دولت امارات قصد دارد تعداد 1000 فروند موشک جاولین 127 میلیمتری محصول شرکت لاکهد مارتین را جانشین موشکهای میلان خود کند . تعداد 100 عدد لانچر موشک جاولین ، جهت پشتیبانی از این موشک خریداری خواهد شد . ارزش این قرار داد 135 ملیون دلار است . به نظر میرسد امارات متحده عربی علاقه شدیدی به داشتن یک ارتش کامل دارد و در این راستا نیازمندی های نظامی خود را بیش تر از کشور آمریکا و کشورهای اروپایی بویژه فرانسه تامین میکند .

موشکهای ضد تانک و ضد زره :

موشک هات ::::::: 30
موشک هات اس بی ::::::: 20
موشک میلان ::::::: 230
موشک تاو ::::::: 25
موشک ویجیلانت ::::::: نا مشخص
تفنگ ام 40 ::::::: 12
توپ کارل گوستاو ::::::: 250

دو نقشه از این کشور و همسایگانش



مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظر شما ایران در چه زمینه نظامی پیشرفت بیشتری داشته است؟
    آیا از سرعت لود سایت راضی هستید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 135
  • کل نظرات : 14
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 57
  • آی پی امروز : 57
  • آی پی دیروز : 56
  • بازدید امروز : 68
  • باردید دیروز : 107
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 510
  • بازدید ماه : 510
  • بازدید سال : 23,741
  • بازدید کلی : 876,674
  • جستجو...
    تبلیغات متنی
     تبلیغات متنی جهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
     تبلیغات متنیجهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
     تبلیغات متنیجهت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
    دانلود تولبار ما